CTM: Nova promoció de quiromassatgistes

El Centre de Teràpies Manuals va entregar al juliol els diplomes i es consolida com el centre de formació de referència en aquest àmbit

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 15 Setembre 2016 10:10

Ciutat 2014/2015, CTM

El passat 23 de juliol va tenir lloc l’acte de lliurament de diplomes d’una nova promoció de quiromassatgistes en el Centre de Teràpies Manuals. Acabava així amb èxit per als estudiants un curs que té validesa per l’acreditació professional de mòdul superior gràcies al conveni firmat per CTM amb la Generalitat de Catalunya i la FENACO, l’organització col·legial naturopàtica. El curs que la nova promoció de quiromassatgistes va enllestir té una durada de dos anys i fins a 700 hores lectives.

Des de CTM asseguren que “el nostre objectiu és que els alumnes surtin de l’escola amb la millor preparació possible i amb aquesta finalitat s’avancin al futur apostant per una educació de qualitat”. El període de matriculació pel nou curs està obert, amb places limitades.

El CTM és l'única alternativa a haver d’anar a Barcelona per formar-se en teràpies naturòpates. L’oferta de cursos completa i tota la informació del centre és consultable a la seva web ctmmataro.com i comprèn un ampli ventall de disciplines pròpies dels naturòpates.

Però no només és formació el Centre de Teràpies Manuals, ja que també és un espai per al nostre benestar en el qual ofereixen la possibilitat de sotmetre’s a les diferents teràpies. La naturopatia manual treballa per recuperar l’equilibri del cos.

Ciutat 2014/2015, CTMSortida laboral
Els diferents cursos que ofereix el CTM de Mataró permeten a tot tipus de persona major de 16 anys obrir una porta a dedicar-se a les pràctiques de medicina natural. Amb els coneixements i la possibilitat de validar el títol, el que surt del centre amb el diploma sota el braç pot prosseguir els estudis de formació en altres àmbits, optar per dedicar-se professionalment a la naturopatia manual o altres sortides laborals com la recuperació esportiva o el nutricionisme.