L’Ajuntament contracta sis persones per a tasques de sensibilització sobre civisme

Els treballadors s'organitzen en tres parelles que actuen en diversos punts de la ciutat

  • Redacció
  • Dilluns, 29 Agost 2016 10:47

Agents cívics

L’Ajuntament de Mataró ha contractat sis persones perquè desenvolupin tasques d’informació i sensibilització ciutadana sobre diferents aspectes relacionats amb el civisme i la convivència.

El contacte directe amb el ciutadà és la clau d’aquesta campanya que l’Ajuntament tira endavant gràcies als plans d’ocupació, que permeten posar als carrers de diversos indrets de la ciutat, tres parelles que donaran informació als veïns i els atendran ‘in situ’.

Els sis agents civics desplegats arreu de la ciutat van rebre una formació específica per a desenvolupar l’activitat, que es va iniciar el passat 1 de juliol i que s’allargarà fins al 31 de desembre.

Reforç informatiu i sensibilització sobre civisme

Així, durant aquest mes d’agost, els agents cívics han fet un reforç informatiu a les platges de la ciutat on expliquen, entre altres, consells de seguretat i els serveis adaptats que hi ha com les dutxes i el servei de les cadires amfíbies així com els desfibril·ladors que s’hi han instal·lat.

Durant la festa major de Les Santes van donar informació sobre els consells que van sorgir de la comissió de civisme per aconseguir una festa cívica i segura. També hi ha previst que a partir del mes de setembre tinguin contacte directe amb diferents entitats i espais de participació de la ciutat per detectar necessitats concretes.  

Els sis agents cívics, que treballen coordinats amb els tècnics de participació de l’Ajuntament, detecten necessitats, informen dels drets i deures ciutadans i promouen el civisme a tota la ciutat.