El PP portarà al Parlament la problemàtica dels pisos ocupats del Pla d’en Boet

Els populars responsabilitzen la Generalitat de la situació “per la seva inacció i desídia”

  • Mireia Biel
  • Divendres, 26 Agost 2016 10:43

pisos pla d'en boet

El Partit Popular es posa al capdavant de la reivindicació per a acabar amb la problemàtica dels pisos de protecció oficial ocupats al Pla d’en Boet. Els populars van anunciar en roda de premsa que portaran al Parlament la qüestió i van acusar la Generalitat “d’inacció i desídia” per no haver actuat de forma contundent contra els ocupants dels habitatges que, segons els veïns, “generen conflictes i desordre”.

El diputat al Parlament de Catalunya pel Partit Popular, Alberto Villagrasa, va explicar ahir que el PP portarà a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya l’ocupació dels pisos de protecció oficial del Pla d’en Boet i la conseqüent problemàtica amb els veïns, que viuen “sota amenaces de mort, brutícia i incivisme”.

"Inacció i desídia innaceptables"

Villagrasa va responsabilitzar la Generalitat de la situació i acusa el govern “d’inacció i desídia inacceptable” davant d’un problema “greu” que afecta els veïns d’un parc d’habitatges que és titularitat seva: “El govern està més pendent d'Onzes de Setembre que dels problemes de la gent".

L’ocupació il·legal de prop d’una desena de pisos dels noranta que formen part dels immobles han estat ocupats darrerament. Una situació que s’arrossega des de fa un parell d’anys i que l’estiu passat ja va obligar la Generalitat a actuar. El portaveu dels populars a Mataró, José Manuel López, va explicar que alguns dels veïns afectats “han demanat el trasllat perquè el cas és insostenible”, ja que han patit robatoris, han rebut amenaces de mort i sospiten que es realitzen activitats delictives com el tràfic de drogues.

En aquest sentit, tant López com Villagrasa no comprenen “per què la Generalitat encara no ha actuat” i rebutja les peticions de trasllat dels veïns al·legant que “la situació no és prou justificada”.