Bankia dóna 5.000 euros a la Fundació Sant Joaquim

L'entitat social invertirà la xifra en la compra d'una furgoneta isotèrmica per a recollir i transportar aliments

  • Redacció
  • Dimarts, 23 Agost 2016 09:13

Menjador Sant Joaquim

Bankia ha fet una donació de 5.000 euros a la Fundació Sant Joaquim per a donar suport a la tasca social que l’entitat realitza a través del menjador social que cada dia ofereix un àpat a centenars de persones.

La donació de l’entitat bancària servirà, segons va explicar el president de la fundació Sant Joaquim, Joan Bellavista, a Mataró Ràdio, per a comprar una furgoneta isotèrmica que permeti la correcta recollida i transport d’aliments que es reben de particulars i empreses col·laboradores.

En aquest sentit, Bankia  justifica la donació perquè “respon al seu compromís amb entitats benèfiques que fan una feina important, d’ajuda a qui més ho necessita”.

Es calcula que durant l’any 2015, el menjador de Sant Joaquim va servir 82.000 àpats, 9.000 esmorzars i més de 17.000 entrepans, mitjançant l’àpat de migdia que se serveix cada dia de l’any i que es complementa amb entrepans i fruita pels sopars. Els ajuts es distribueixen entre els usuaris que els arriben derivats dels Serveis Socials de l’Ajuntament.