Nous dissenys de samarretes 'Sóc Santero'

Ideala posa a la venda nous colors i talles pensades per a tota la família i un disseny especial de samarreta esportiva amb motius olímpics

  • Redacció
  • Divendres, 22 Juliol 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, sóc santero
Les samarretes 'Sóc Santero' s'han convertit en pocs anys en un dels elements imprescindibles de la Festa Major. És una línia de disseny de la marca Ideala que cada any presenta novetats i aquest 2016 no podia ser diferent. Amb motiu de la festa i seguint la línia dels darrers anys s'han posat a la venda nous colors d'una de les col·leccions que han tingut més èxit els darrers anys, la de les figures estampades en format de dibuix, uns dissenys especials per als santeros i santeres més petits que vulguin dur les seves figures preferides al pit durant la Festa Major.

Les tonalitats alegres així com el to desenfrenat dels dibuixos contrastaran al carrer amb el to més negre i seriós de la samarreta oficial.

Les samarretes infantils valen 10 euros i el model per a adults 12 euros

Ciutat 2014/2015, soc santero sense manigues

Disseny olímpic

L'altra novetat de la col·lecció 'Sóc Santero' és una edició limitada de samarretes tècniques sense mànigues que imiten les dels atletes olímpics i que, precisament, es fa amb motiu de la proximitat amb els Jocs de Rio. És l'alternativa més fresca, innovadora i esportiva per a vestir-se aquestes Santes.

Dos punts de venda
Els dissenys de 'Sóc Santero' es poden trobar en dos punts de venda al Centre de la ciutat, just on es concentren la major part d'actes de la Festa Major. Els altres anys eren un dels productes més buscats de la Fireta de Santes, que aquest any no s'ha celebrat. Per comprar les samarretes, doncs, es pot anar a:
La Confianza, Can Pinós. Carrer Sant Cristòfol, 10.
Ponys Sabateria, Plaça de les Tereses, 2.
*Igualment, hi ha la botiga on-line oberta tot l'any a www.ideala.cat