El PP acusa el govern de “no creure prou en la Festa al Cel”

José Manuel López titlla l’equip de Bote de “ser incapaç d’articular una resposta” que impliqui a altres agents de la ciutat en el festival

  • Redacció
  • Dimecres, 13 Juliol 2016 13:25

Ciutat 2014/2015, jose Manuel Lopez

El Partit Popular se sent decebut amb la decisió de suspendre la Festa al Cel. José Manuel López considera que a més a més dels assumptes econòmics, el govern no es creu prou el festival aeri i aquests dos factors sumats han provocat la cancel·lació de l’esdeveniment.

No fa ni un mes que el PP portava al Ple municipal una proposta de resolució per fer explícit el suport a la Festa al Cel dels grups municipals. Aleshores tot semblava anar sobre rodes, però la suspensió del festival ha portat els populars a considerar que “és una oportunitat perduda per Mataró”.

López, que ha defensat el festival durant aquests tres anys, manté que “era un motor econòmic per a una ciutat que té una taxa d’atur altíssima, on cal actuar, i la Festa al Cel servia per promocionar Mataró”. En aquest sentit, López dubta que es pugui aconseguir portar un festival d’aquestes característiques i que porti 130.000 persones.

Però més enllà de lamentar la decisió presa, López també es pregunta què ha passat. D’una banda, el líder dels populars a Mataró no entén com “una empresa contractada específicament per a això no ha trobat patrocinadors”, i de l’altra, no troba explicació al fet que “hi hagi patrocinadors que no reeditin el seu suport econòmic al festival” i que empresaris de la ciutat “es queixin de no haver rebut informació sobre possibles patrocinis”.