Networking Express per potenciar habilitats

El Tecnocampus organitza una sessió pràctica sobre dinàmiques per fer contactes empresarials i potenciar les habilitats comunicatives a través del "Learning by doing"

  • Redacció
  • Dijous, 07 Juliol 2016 12:08

Ciutat 2014/2015, networking 1

El Tecnocampus Mataró-Mares­me ha organitzat pel proper dimarts, dia 12 de juliol, el què han anomenat "Networking Express de negoci". Es tracta d'una sessió pràctica sobre dinàmiques per fer contactes empresarials i potenciar les habilitats comunicatives a través de la metodologia "Learning by doing", que significa "Aprenent fent".

Aquesta jornada, adreçada principalment a emprenedors, petites i mitjanes empreses i autònoms interessats, vol potenciar les competències "soft skills" (habilitats socials) per comunicar amb més garanties d'èxit el projecte o idea de negoci. Els principals continguts que es treballaran són el "Speednetworking", una manera dinàmica i directa per connectar amb diversos professionals, i el "Elevator Speech", micropresentacions per explicar idees de negoci en un temps molt breu en les que s'ha d'intentar respondre les cinc qüestions principals: qui, què, com, per què, quan i on.
També es realitzarà un "Networking free" on es duran a terme presentacions amb diferents interlocutors per connectar i veure les possibilitats de col·laboració.

Porras, el ponent de la jornada

El fundador de "6 Grados Networking Business Club", Antoni Porras, serà el ponent d'aquesta jornada que busca la participació activa dels assistents i l'intercanvi d'experiències. Crear, connectar i activar la xarxa de contactes, augmentar les possibilitats  de negoci, millorar les relacions professionals i aprendre a seduir amb els diferents projectes alguns dels aspectes que millorarà a partir  d'aquesta sessió.
Alhora, aquest tipus de jornades, serveixen per fer contactes i trobar clients, proveïdors i, fins i tot, noves idees.

Ciutat 2014/2015, networking 1

Cal inscripció prèvia
Per a poder assistir a aquest networking cal inscripció prèvia. Es podran fer fins al dia abans a les onze de la nit. La jornada començarà a les 9,30h del dia 12 i s'allargarà fins al migdia.