5 dies per votar l'Alternatiu!

VIIIa. edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

  • Redacció
  • Divendres, 08 Juliol 2016 00:00

Cultura 2014/2015, 8e concurs alternatiu Santes

Ja els tenim aquí, els 15 candidats –la xifra més santera!– a ser el Cartell Alternatiu de Santes d’aquest 2016. Feta la tria per part del jurat entre les 31 propostes rebudes, queden aquests aspirants que durant només cinc dies competeixen per acumular el màxim de vots. El més votat serà el guanyador i il·lustrarà la portada del Tot Mataró de la setmana que ve.

Hi ha un doble sistema de votació:
A través de la web del certamen totmataro.cat/cartellsantes i a través de Facebook.
Perquè es comptabilitzi el vot a través de Facebook és imprescindible ser seguidor de “El Tot Mataró”. El termini per votar el cartell arternatiu preferit és fins a les dotze de la nit del dimarts 12 de juliol.

Premis pels guanyadors
L’autor del Cartell Alternatiu més votat s’endurà un Ipad mini gentilesa de SimóMac i El Tot Mataró. L’autor del segon classificat un lot de productes de pintura d’Abacus i finalment el guanyador del premi del jurat un menú degustació a Bocca Restaurant.

Les bases del VIII Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

- Es poden presentar tants cartells com es vulgui, enviant-los a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de les 24h del 3 de juliol de 2016.

- S’hi haurà de fer constar de forma clara el NOM de l’artista i el TÍTOL de l’obra. L’organització notificarà la correcta recepció del cartell.

- El treballs han de ser originals i incloure la llegenda ‘Les Santes. Festa Major de Mataró’. Del 25 al 29 de juliol de 2016.

- La tècnica és lliure, els treballs han de ser originals i s’han de lliurar a mida DIN A3 digitalitzat (preferiblement en format PDF).

- El participant cedeix al Tot Mataró i Maresme els drets d’utilització i reproducció dels treballs. El guanyador serà la portada del Tot Mataró del 15 de juliol.

- La votació entre els cartells finalistes es realitzarà per via telemàtica entre el 7 i el 12 de juliol. Es podrà votar a través de formulari web i també a través de la xarxa social Facebook.

- La participació del Concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

- A la web del certamen s’exposaran la totalitat dels cartells participants,
així com la selecció final.