Òmnium distingeix a la Vocalia de Dones de Rocafonda

L'entitat fa anys que atorga aquesta distinció anual

  • Redacció
  • Dimecres, 06 Juliol 2016 11:36

Vocalia de Dones

Òmnium Mataró Maresme ha decidit atorgar la Distinció 2016 a la Vocalia de Dones de l'Associació de Veïns de Rocafonda-L'Esperança-Ciutat Jardí. L'entitat fa anys que atorga aquesta distinció anualment a una persona o entitat que hagi contribuït significativament a la defensa de la llengua, la cultura o el país. Aquest any la Junta de l'entitat ha decidit entregar-la a la Vocalia de Dones de Rocafonda per "posar en valor la tasca que de forma tranquil·la, constant i callada, realitzen al barri".

La Vocalia de Dones es va crear com una part de l'Associació de Veïns per potenciar la convivència, l'amistat i l'ajuda mútua entre les dones del barri i reuneix un nombre molt important de veïnes promovent accions que enforteixen la cohesió social i el coneixement mutu de persones de procedències molt diverses.

L'acte de lliurament de la distinció es farà aquest divendres a les 20 hores conjuntament amb una xerrada a càrrec de Sílvia Llanto i Soraya de Fahri sobre la situació de les dones nouvingudes a Catalunya.