A Peramàs fan festa grossa

El barri, immers durant tota la setmana en la seva celebració tradicional

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 17 Juny 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, Peramàs

Un any més, al pòrtic de Sant Joan, el barri de Peramàs-Esmandies vesteix les millors gales per la seva Festa, que sempre es tanca amb una de les revetlles amb més història de la ciutat, la nit del 23 de juny.
L'associació de veïns explica que tira endavant la festa amb l'objectiu de "contribuir a donar a conèixer les diverses expressions i sensibilitats de caràcter cultural que conviuen al nostre territori fent-les partícips i presents en les festes i crear espais de trobada, convivència i coneixement mutu entre la ciutadania". El programa d'actes preparat està empeltat, del tot, d'aquesta intencionalitat.

Per a aquest cap de setmana, per exemple, hi haurà concerts avui divendres al vespre o demà a l'hora del vermut, tot i que el més destacat serà el que es farà a la Plaça de Catalunya a la nit, just després d'una tarda dedicada als gegants i al pregó tradicional de la festa. Actuaran Indio Blau, Face, The Morro’s Band i Miliu Calabuch i La Nostra Rumba.

Diumenge hi haurà matinal esportiva i arrossada popular, amb sessió de ball a la tarda i hi haurà activitats tant dilluns com dimarts i dimecres, abans que sigui dijous, nit de Sant Joan.

Ciutat 2014/2015, cartell festes peramàs