El Parc Central, Epicentre Gastronòmic

Els tastets dels restaurants i la cervesa artesana, protagonistes

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 17 Juny 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, fira gastronomica

3 dies, 60 cerveses artesanes i 15 establiments. Són només algunes de les xifres que englobaran la Fira Gastronòmica i de la Cervesa Artesana. Des d'avui divendres aquesta fira s’establirà al Parc Central de Mataró amb l’objectiu de ser un aparador de tot el que defineix la comarca del Maresme: comerç, gastronomia i cervesa. La II Fira Gatronòmica i de la Cervesa Artesana està organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i les empreses de cervesa artesana Molta Malta, BIIR i Piris amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.

Dins de les Cerveses Artesanes hi haurà unes 40 varietats diferents, en el decurs de la setmana del 13 al 16 de juny hi haurà la Beer Week, on diferents aparadors de Botigues de Mataró oferiran tastets i tallers de cervesa artesana, així com establiments de restauración de la ciutat.

15 establiments

En aquesta edició participaran 15 establiments de restauració de Mataró i rodalies, que són els següents: La Treva, Suka, Peix & Chips, La Girella, Leks Thai, La Gofreria, Nou Valencia, Tapavins, Sp9rt House, La Selva-DClub & Bar, Carns Laura, Servifruits, Can Serrat i Somiatruites aquests oferiran tastets a un preu popular.

A la mateixa Fira hi hauran diferents empreses Cafè Crem, Cava Bouquet d’Alella, Himsa-Gelats, Sorel-Destil·leries del Maresme que oferiran el servei de begudes, vins, còctels, cava, cafè i gelats, més 15 empreses que oferiran cerveses artesanes, acompanyat de diferents activitats com: música en directe, concerts, espai d’atraccions pels nens, tallers i masterclass. Al mateix temps hi haurà, per part d'Unió de Botiguers de Mataró, un Market Village amb uns 18 comerços que participaran dins la mateixa Fira.

Es vol potenciar la Gastronomia de Mataró i el Maresme amb menús acompanyats d’un postre, cafè, còctel, cava o vi, i al mateix temps donar a conèixer les cerveses artesanes que es fabriquen a Catalunya.