Música festiva i delirant 'made in Mataró'

Ignorantes presenten el 'Ruta Party Show', el seu nou disc que transporta qui se l'escolta a l'ambient de Festa Major mentre PD Pernil tancarà la nit

  • Redacció
  • Divendres, 20 Maig 2016 11:30

Ignorantes

“Som un grup de ‘catxondeo’ però reivindiquem que se’ns prengui en 'sèrio'”. Aquesta és la carta de presentació d'Ignorantes, un grup de Festa Major que es desestacionalitza amb bon motiu. El grup, que sempre assegura que practica un "humor extrem" té un univers de referències ben peculiar. Una mena de cosmos festiu i delirant que traslladen a concerts on hi cap des del reggae i el funk a ritmes tropicals o llatins de tota mena.

Ignorantes és un còctel explosiu que aquest dissabte confondrà les dues festes locals i encara que estiguem de Fira es comportaran com si fossin Les Santes o qualsevol altra Festa Major.

Fa poques setmanes van entusiasmar el Clap presentant el seu nou disc 'Ruta Party Show' en el qual asseguren que han fet una passa endavant per fer de cada concert una festa irrepetible. Aquest dissabte a la nit, un nou capítol d'aquesta història plena d'humor i ritmes ballables.