La pre-inscripció a les escoles bressol, també per internet

El període està obert fins al 23 de maig

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 12 Maig 2016 11:50

Ciutat 2014/2015, escola bressol
La preinscripció a les nou escoles bressol municipals de Mataró es pot fer des del 9 de maig i fins al 23 de maig. El tràmit té aquest any destacades novetats per a les famílies, ja que, per primera vegada, l’Ajuntament facilita que la preinscripció es pugui fer per Internet. A més, també es pot fer la consulta en línia de part de la documentació requerida als sol·licitants que així ho autoritzin, opció que simplifica de manera important les gestions administratives.

Es poden inscriure a les escoles bressol els infants nascuts els anys 2014, 2015 i fins al 19 de maig de 2016. Mataró disposa de 910 places per a infants, de les quals 385 estan ocupades per nens que ja estan matriculats i la resta, 525, són les places vacants.
La preinscripció es pot fer per Internet o presencialment a la Direcció d’Ensenyament o al Servei d’Atenció Ciutadana.

Si el tràmit es fa per Internet, només cal adjuntar fitxer amb el document d’identitat del pare, mare, tutor o tutora del menor. Si es fa presencialment, cal aportar també el llibre de família i documentació acreditativa dels criteris de prioritat, en cas que se'n disposi.