"El premi reconeix la trajectòria de Pèls"

La Barbèria Pèls rep el premi a la millor barberia espanyola que atorga anualment el grup 'Barberías con encanto'

  • Redacció// Fotos: cedides
  • Dijous, 12 Maig 2016 11:44

Ciutat 2014/2015, pèls premi 1

Acabeu de rebre el premi a la millor barberia d’Espanya que atorga ‘Barberías con encanto’.

El grup de perruquers espanyol ‘Barberías con encanto’ atorga cada any diversos premis, entre els que hi ha la millor barberia, que nosaltres hem guanyat aquest any. És, sens dubte, un reconeixement a la nostra trajectòria, a la feina ben feta i a l’esforç que hem posat en tirar endavant aquest negoci.

Què fa especial la vostra barberia?

Penso que el que ens diferencia és que és un espai que reflecteix tot el que ens identifica: la qualitat i el tracte personal. I en Manel Rodríguez, el meu germà, va saber plasmar-ho d’allò més bé quan vam iniciar el projecte. Va ser ell qui va idear l’espai i hi va saber col·locar tots els elements propis de Pèls, amb tots els detalls cuidats i amb un espai molt agradable i acollidor.

Són uns premis que busquen impulsar i fer renéixer la barberia espanyola.  

Els premis van una mica en la mateixa línia per la qual nosaltres vam fer néixer la Barberia Pèls. Es tracta de recuperar un espai masculí en el que l’home se senti còmode anant a la perruqueria. A vegades hi ha qui no gaudeix de l’estona de barberia si ha d’anar a una perruqueria unisex i per això, crear aquest entorn en el que els homes es puguin relacionar i a més puguin relaxar-se, era clau per a nosaltres. I la prova és que els homes que vénen, es queden més estona perquè se senten a gust.  

Quins són els projectes de futur que plantegeu per a la barberia?

El nostre principal objectiu és continuar oferint un bon servei als nostres clients, que cada vegada són més. Tenim ganes de poder ampliar els horaris d'obertura, al mateix temps que volem consolidar un equip darrere de la barberia.

Ciutat 2014/2015, pèls premi 2

Pèls és una marca molt arrelada a la ciutat.

Sí, i tant! A banda de la barberia, que estem intentant consolidar com ja he dit, també disposem d’altres centres, dues perruqueries unisex i un centre d’estètica, en els quals oferim tot tipus de serveis amb una atenció personalitzada, com ara un Hair Spa on relaxar-se amb un bon tractament de cromoteràpia. Fa molts anys que som a Mataró i ens hem convertit en un referent per la nostra trajectòria i qualitat del servei.