Empleades de CaixaBank implicades en l’exclusió social

Les treballadores han ofert el seu ‘mentoring’

  • Marta Gómez // Foto: cedida
  • Dijous, 31 Març 2016 11:35

Ciutat 2014/2015, empleades caixabank

A través de l’associació de Personal de La Caixa, dues treballadores de l’entitat financera han col·laborat amb el Projecte Coach liderat per la Fundació Èxit.  Ho han fet aportant la seva experiència i el seu suport de ‘mentoring’ amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels joves a través de l’entrenament personalitzat i confidencial (coaching) i el desenvolupament de les aptituds d’acord amb el potencial (mentoring).

Aquesta iniciativa, que celebra la seva segona edició del projecte, busca millorar la integració escolar i, de retruc laboral, dels joves en risc d’exclusió social d’entre 16 i 19 anys. Creuen que, d’aquesta manera, el jove té l’oportunitat de conèixer el món de l’empresa per dins i, així, pugui descobrir la seva vocació. És una “formació” recíproca, ja que la relació entre els joves i els formadors també enriqueix a aquests últims.

El projecte està dirigit a entitats que demostren una sensibilitat social i volen involucrar els seus membres en una acció solidària concreta durant un temps determinat.