El llibre d'articles de Pep Manté ja és a la venda

'Estima i fes el que vulguis' és un recull d'escrits d'opinió de l'advocat mort el 2009

  • Redacció
  • Dilluns, 21 Març 2016 11:02

Llibre Pep Manté

El llibre 'Estima i fes el que vulguis' ja és a la venda per internet o físicament a les llibreries 'Buc de Llibres' i 'Dòria Llibres' de la capital del Maresme. Per 18 euros es pot adquirir aquest recull d'articles d'opinió de Pep Manté i Spa, advocat laboralista i "militant de la vida" tal com se'l presenta. Manté, molt conegut a la ciutat, va ser col·laborador del 'Crònica de Mataró' i sis anys després de la seva mort es publica aquest recull d'algunes de les seves intervencions setmanals a la capçalera local. 'Estima i fes el que vulguis' s'ha editat gràcies a una campanya de micromecenatge de Quòrum Llibres, l'editorial que l'ha tirat endavant.

La cura de la selecció dels articles, així com una introducció als diferents àmbits amb els quals es va relacionar Manté ha anat a càrrec d'amics com Anna Huertos, Salvador Milà, Miquel Torner, Agàpit Borràs, Pep Riera, Sheriffo Jarju o Pep Comas entre altres.

El 19 d'abril la Biblioteca Antoni Comas acollirà la presentació del llibre

Pep Manté va ser advocat laboralista, professió que va exercir durant més de 40 anys. Fundador del Col·lectiu Ronda, bufet laboralista i antifranquista i, posteriorment, despatx assessor de l’economia social i cooperativa de gran prestigi. També va ser una persona molt vinculada als moviments socials i polítics, membre d'ICV-EUiA, impulsor del cooperativisme, saxofonista fundador de l'Agrupació Musical del Maresme, momeroter i membre de la Comissió de Les Santes en l'època de la recuperació festiva popular de la ciutat.