La campanya 'Mou-te amb cor' agrupa activitats esportives solidàries de la ciutat

La iniciativa comptarà amb 13 trobades destinades a col·laborar per una causa concreta aquest 2016

  • Redacció
  • Dimarts, 08 Març 2016 10:16

Mou-te amb cor

Les activitats esportives solidàries de la ciutat queden recollides sota un mateix paraigua. La campanya 'Mou-te amb cor', dissenyada per l'Ajuntament, agruparà fins a 13 trobades esportives que es celebren a la ciutat aquest 2016 i que comparteixen la solidaritat com a objectiu.

La campanya 'Mou-te amb cor' parteix de la premissa que a Mataró hi ha un gran nombre d’iniciatives solidàries en l'àmbit esportiu, ja que s'organitzen caminades i curses. L'objectiu de la iniciativa que es va presentar el passat 2 de març és fer visibles i donar a conèixer totes aquestes activitats esportives amb la finalitat d’impulsar-ne la participació. Per a aquest 2016 n'hi ha programades fins a 13 i tenen a veure diferents disciplines: futbol, hoquei, natació, bicicleta, córrer i fins i tot caminar.

Per això, s’ha dissenyat un calendari esportiu en el qual s’aglutinen les curses, marxes, caminades, jornades o torneigs amb el dia que tenen lloc, el nom de l’organitzador i la causa a la qual es destinen els diners recollits. A més a més, a la pàgina web de l’Ajuntament s’ha habilitat un espai en el qual també hi ha tota la informació de les curses programades de l’any.