Calen més voluntaris a la Caminada per l'Alzheimer

L'AFAM comença amb els preparatius de l'edició '16

  • Marta Gómez
  • Dimecres, 02 Març 2016 09:36

Caminada alzheimer

S’han iniciat els preparatius per a la novena edició de la Mataró Camina per l’Alzheimer, de la mà de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFAM). Des de l’organització es fa una crida a tota la població, ja no només de Mataró sinó també de tota la comarca del Maresme a participar com a voluntaris en la caminada popular anual.
La intenció d’aquesta crida és poder crear una borsa fixa de voluntaris que col·laborin en cada edició en, per exemple, donar suport als punts d’inscripció, en la senyalització del traçat, el control de cruïlles, en la logística o el tancament i recuperació dels senyals.  

Nova edició, més èxit

Tots els preparatius per a aquesta nova edició es posen sobre la taula perquè torni a ser una caminada exitosa. En l’edició de l’any passat la Mataró Camina per l’Alzheimer va reunir fins a 4.100 caminants solidaris amb la lluita contra l’Alzheimer. La marea taronja es va estendre pel recorregut de cada any. Més enllà dels voluntaris també hi van col·laborar Mossos d’Esquadra i Policia Local que per a aquesta edició tampoc fallaran.