Tot preparat per a la Fira de l'Arbre

Aquest cap de setmana el Parc Central es torna a convertir en la referència comarcal en exposició i venda de plantes, arbres i molta oferta complementària

  • Redacció
  • Dissabte, 13 Febrer 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, fira de l'arbre

La Fira de l'Arbre i la Natura és una d'aquelles cites ineludibles del calendari mataroní. Són dos dies de tallers, activitats i exposicions en els que la natura es converteix en protagonista. L’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme és l’organitzadora, des de fa 38 anys, d'aquesta Fira. La vegetació del Parc Central es confon amb els colors de les flors, arbres fruiters i plantes de la Fira i creen un paisatge únic al bell mig de la ciutat.

La cita es repeteix des de fa 38 anys a principis de febrer i serveix de pòrtic de la primavera, encara situada en un hivern que de moment està sent gens plujós i poc fred, clima que també les plantes noten en primera persona.

Les 38 edicions de la Fira de l'Arbre la consoliden com una de les cites més ancestrals del calendari mataroní

Gran varietat d'oferta

Flors i plantes de tot tipus i colors, arbres de decoració, arbres fruiters, bulbs, llavors i qualsevol cosa relativa a la natura. Aquesta és la base de la Fira de l’Arbre i la Natura que retorna a Mataró com a cita habitual del mes de febrer. Ho farà amb tots aquests elements però també amb d’altres que acaben de conformar aquesta fira d’agricultura ecològica i de proximitat: embotits, formatges,... entre altres productes gastronòmics.

La fira s’establirà al Parc Central de la ciutat aquest cap de setmana del 13 i 14 de febrer i tampoc hi faltaran els animals que els més petits podran veure de ben a prop i, en alguna ocasió tocar. També es faran petites demostracions de diferents oficis artesans: ceramistes, ferrers, cistellers, etcètera.

La Fira obrirà dissabte de 9 h a 21 h i diumenge de 9 h a 20 h, per poder arribar al màxim de gent.

Ciutat 2014/2015, fira de l'abre 2El públic, el gran aval de la Fira

“La Fira de l'Arbre i la Natura de Mataró rep entre 50.000 i 80.000 persones de públic, segons l'edició, cosa que la consolida plenament i la fa molt valorada tant per expositors com pel públic en general. La resposta del públic és increïble”, assegura el president de l’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme, Emili Solà, que sentencia: “és el que li dóna valor”. De fet la fira és concorreguda per persones, ja no només de Mataró, sinó també de la comarca i d’arreu del territori.

I entre els aproximadament 160 paradistes també hi ha parades procedents de França.