Neix l’ARQ Festival amb treballs del curs 2014/2015

El festival vol donar visibilitat als productes audiovisuals dels alumnes del GMA

  • Marta Gómez
  • Divendres, 29 Gener 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, TCM Tecnocampus Mataró

La primera edició de l’ARQ Festival ja està a punt. ARQ d'Audiovisual, Recerca i Qualitat. Serà aquest divendres i el que pretén és donar visibilitat als productes audiovisuals dels alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals (GMA) del Tecnocampus. Un dels objectius, més enllà de donar visibilitat als projectes que per aquesta edició seran del curs 2014/2015, es busca  la relació entre els estudiants i el públic assistent per intercanviar idees, debatre i plantejar sinergies per a futurs projectes.

El festival destaca per dedicar tota una jornada sencera a la projecció dels projectes i productes audiovisuals. Així doncs, a partir de dos quarts de deu del matí i fins a les sis de la tarda es passaran totes les produccions dividides en blocs concrets i espais: l’Auditori, l’Espai Arquera i el Foyer del Tecnocampus. Serà a partir de dos quarts de set de la tarda quan comenci la gala dels premis.

Premis i reconeixements

En el festival es premiarà segons si es presenten a la secció oficial o la no-oficial. Dins de la secció oficial, de les 33 propostes ja pre-seleccionades, hi haurà el premi al millor projecte d’animació i arts digitals, el millor projecte de disseny i multimèdia, el millor projecte de so i/o música, el millor projecte d’imatge i el premi del públic. A més a més d’aquests premis hi haurà 12 mencions especials.  Els premis principals estaran dotats de 300 euros cadascun i les mencions de 100 euros.