Més de 15.000 persones signen una petició a Change.org contra el tancament de la gossera

Els firmants reclamen que l'Ajuntament dialogui amb la Societat Protectora d'Animals de Mataró per trobar una alternativa

  • Redacció
  • Dilluns, 04 Gener 2016 11:35

Change.org petició gossera

La voluntat de tancar la gossera per part de l'Ajuntament ja ha despertat l'interès de la ciutadania. En poques hores, la notícia va córrer per les xarxes socials i va rebre centenars de visites. Els comentaris de rebuig i el posicionament contrari al tancament de l'spAm eren nombrosos i una ciutadana va iniciar una petició a Change.org, en la qual qüestionen que el CAAD Maresme - on probablement s'acabi traslladant l'actual servei de la gossera - tingui les garanties per oferir un servei similar.

El text de la petició denuncia "la decisió unilateral de tancar la gossera municipal i derivar el servei al Consell Comarcal" i constata que "no han tingut en compte en cap moment fer una anàlisi precisa sobre la realitat de l'abandonament d'animals a la nostra ciutat". Per això, reclamen que la gent s'adhereixi a la petició perquè "els animals de Mataró mereixen una gestió cent per cent proteccionista com la que fins avui ha proporcionat l'spAm de Mataró.