Les joguines més demanades als Reis

Frozen manté la tirada però el més buscat són el Lego d'Star Wars, clàssics com Playmobil o les pistoles de dards Nerf

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Dijous, 31 Desembre 2015 13:12

Ciutat 2014/2015, Lego star wars3

Per més que els Reis vinguin d'Orient i portin coses a la gent, amb dues terceres parts de campanya de Nadal ja passades es pot començar a fer balanç de com han anat les compres i, sobretot, saber quins seran aquells noms que més apareixeran a les cartes als Reis per poc que s'assemblin als desitjos que va recollir el Tió o el Pare Noël.

L'Agència eStudio 34 ha elaborat un estudi sobre les joguines més buscades durant aquest Nadal. Si l'any passat semblava que la «febre» de Frozen havia arribat al seu clímax enguany ha tornat a repetir com a temàtica més buscada i és que, segons l'empresa, la cerca dels objectes relacionats amb el film d'animació se surten de la gràfica arribant a les 165.000 cerques per internet a Espanya. Tot i això, la disfressa de la protagonista, l'Elsa, ha descendit un 90% en volum de cerques. Tanmateix, 10.000 nenes encara volen disfressar-s'hi.

Es manté la previsió que la campanya es tanqui amb un 5 per cent més de vendes que l'any passat

Clàssics infal·libles

En segon lloc es troba un dels regals més tradicionals pels infants, aquests són les joguines de Playmobil arribant a les 900.000 cerques, seguit de Dora l'Exploradora amb unes 75.000 i en quart lloc es troba una de les altres joguines de tota la vida per a les nenes, la Barbie.

A continuació trobem les Monsters High amb gairebé 50.000 i en el marc de l'estrena de l'Episodi VII d'Star Wars trobem el Lego de l'heptalogia.

Curiosament aquest darrer, és l'objecte més buscat a Catalunya, juntament amb les pistoles de dards Nerf que respecte del 2014 han ascendit en cerques un 85% amb prop de 30.000 busques a la xarxa.

EStudio34, ha distribuït els regals en 15 categories. Aquestes són una disfressa, un peluix o nines, jocs electrònics, joguines de construcció, jocs de taula, vehicles com tricicles o bicicletes, accessoris pels ninots, joguines per a l'aire lliure, per fer treballs manuals, regals per a la primera infància, jocs d'acció com les pistoles Nerf, figures d'acció, jocs d'imitació com ara cuinetes i maquillatge, entre altres, pissarres, taules i tocadors o bé joguines musicals.

Ciutat 2014/2015, Pistoles nerf