Un Nadal més sostenible

Reviu Mercat, un espai per promocionar joves creadors

  • Redacció
  • Divendres, 18 Desembre 2015 10:08

reviu mercat

En època de Nadal tots ens tornem més solidaris. Una iniciativa ben solidària també és la de l’Associació Reviu que han tornat a organitzar per demà dissabte, dia 19, el que han anomenat “Reviu Mercat”, una iniciativa de dues joves emprenedores del Maresme que pretenen promocionar la feina de joves creadors i creadores de la comarca. Es farà a l’Espai F del Foment Mataroní.

La iniciativa, engegada des de fa tres anys, aglutinarà dissenyadors gràfics i de moda, dissenyadores de bijuteria, parades de segona mà de roba, CD, còmics o vinils. La jornada anirà amenitzada per actuacions musicals i sessions de discjòqueis per a posar música a la jornada. A l’espai del Foment Mataroní s’hi habilitarà una cafeteria ambientada per convidar a tothom a passar-hi una bona estona.

L’objectiu és promocionar les iniciatives de joves emprenedors

Com també en d’altres ocasions s’ha organitzat el concurs d’Instagram que premiarà la millor fotografia que es pengi amb l’etiqueta #reviumercat en aquesta xarxa social. El guanyador gaudirà d’un sopar per a dues persones al restaurant Néstor Tapes.

L’Associació Reviu va néixer l’any 2013 amb l’objectiu de donar visibilitat i impulsar projectes de joves creadors relacionats amb el disseny, la moda, l’art i la música. Un tret diferencial de totes les iniciatives que tiren endavant és valorar l’esperit emprenedor d’aquests joves que preparen projectes amb passió. Una d’aquestes iniciatives és la d’aquest cap de setmana per donar una segona oportunitat de roba o objectes que ja no es fan servir, per reciclar, reutilitzar i customitzar tot allò que sigui possible.