Torna la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal a Mataró

Tindrà 26 parades de productes nadalencs i 5 d’aliments típics

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 27 Novembre 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, Fira de Nadal
Torna a instal·lar-se a la Plaça de Santa Anna la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal a Mataró. Un any més el centre de la ciutat es consolida com a referent en l’inici de les campanyes de Nadal. Aquesta és la segona fira més important de Catalunya tant pel seu emplaçament com per la qualitat dels seus productes.  La mostra, que està organitzada per la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró tindrà 26 parades de productes nadalencs i 5 d’aliments típics.

Un dels elements més característics d’aquesta Fira de Pessebres i Ornaments és l’arbre de Nadal. Enguany repeteix amb el de l’edició anterior: un arbre de fusta de més de 8 metres d’alçària dissenyat pel mataroní Jordi Bonnemaison. La novetat en aquest sentit serà la nova il·luminació que inclou aquest element tan esperat. L’arbre, patrocinat per Mataró Bus, comptarà amb la presència als seus peus del tió gegant que cada any l’acompanya.

Pantalla gegant i photocall
En aquest 2015 són dues les novetats que inclou la Fira. Per una banda s’instal·larà, per primera vegada, un ‘photocall’ de Nadal en el qual, tothom qui ho vulgui, es podrà fer fotos amb els amics, la família i els personatges del pessebre. D’aquesta manera els visitants es podran guarnir amb diferents complements per compartir la foto a les xarxes socials.

La segona novetat és la instal·lació d’una pantalla gegant els dies 19 i 20 de desembre. En aquesta pantalla es retransmetrà, en exclusiva, i amb la col·laboració d’m1tv, la cantada de nadales de les escoles de Mataró, que aquest any també compta amb la participació dels casals dels avis.

Com també és habitual, en una carpa específica, a més de les parades de venda, s’omplirà d’activitats de dinamització.