Alouahda se suma al rebuig dels atemptats de París que han fet les comunitats islàmiques catalanes

En un manifest condemnen els atacs i consideren que són “unes macabres accions criminals que ataquen la democràcia i la llibertat”

  • Redacció
  • Dilluns, 16 Novembre 2015 11:10

Atemptats París

L’associació Alouahda de Mataró s’ha sumat al manifest que el Consell Islàmic de Catalunya i les comunitats musulmanes de Catalunya van emetre dissabte per condemnar “amb la més gran determinació” als atacs terroristes que París va viure divendres al vespre i que van deixar 129 morts i més de 350 ferits.

Les comunitats islàmiques catalanes s’han unit al dol de la nació francesa en un comunicat en el qual rebutgen frontalment els atemptats terroristes de París que descriuen com a “macabres accions criminals que ataquen la democràcia, la justícia i la llibertat”.

No a radicalismes

Tots ells han expressat la seva solidaritat amb la societat francesa i amb les víctimes i han remarcat que cal “recuperar la concòrdia i no deixar-se intimidar pels terroristes, a qui cal portar davant la justícia”. Les comunitats musulmanes fan una crida a seguir treballant “per la pau, el rebuig als radicalismes i als extremismes violents”.