“El barri té identitat pròpia”

Parlem amb Aurelio Penas, de la botiga ‘El món de la reforma’

  • Redacció
  • Dijous, 12 Novembre 2015 16:25

Ciutat 2014/2015, aureli penas

Quina és la teva vinculació amb el barri?

Fa menys d’un any, el febrer del 2014, vaig obrir una botiga de reformes al barri. Vaig estar mirant molts locals on podia establir-me i, finalment, vaig escollir aquest perquè em va agradar l’espai i també pel barri, que el vaig trobar molt adient. La dedicació a les reformes em ve de família perquè el meu pare ja era paleta i a mi m’encanta el món de les reformes.

Què és el que més t’agrada del barri?

El barri és molt acollidor, però el que m’agrada més és que té identitat pròpia. No és un barri parat, sinó que té molta vida. La gent es mou, és transitat i té molts comerços i equipaments. De fet, en 50 metres pots trobar botigues de tot tipus i equipaments importants com la biblioteca Pompeu Fabra, un dels espais més actius de la ciutat.

Per tant, et quedes amb l’activitat del barri.

Jo em quedo amb la tranquil·litat i, alhora, l’activitat del barri. És un barri molt tranquil i acollidor. A mi m’agrada molt. L’ambient que s’hi viu és molt de barri, de la gent de tota la vida.

Tu tens un comerç. Quin és l’estat de salut d’aquest sector al barri?

El comerç del barri té molt bon estat de salut. Hi ha de tot al barri i la gent no necessita anar-se’n a una altra banda per trobar tot el que necessiten. A més a més, els establiments funcionen perquè treballem mitjançant el boca-orella, tothom es coneix i si ets bo, tens clientela sempre.

Li trobes a faltar alguna cosa?

La veritat és que no. Crec que és un barri ideal que té tot el que fa falta. No hi trobo a faltar cap equipament ni una zona comercial més potent. Són carrers molt potents, amb molta gent circulant.