Aquest cap de setmana, Marxa per a la Salut Mental

El dia 22 de novembre se celebrarà la quarta edició d’aquesta iniciativa

  • Redacció
  • Dimecres, 11 Novembre 2015 11:14

Caminada salut mental

El 22 de novembre se celebrarà, amb sortida i retorn a l’ermita de Sant Simó, la quarta edició de la Marxa per a la Salut Mental que organitzen el Fòrum Salut Mental, Arep, salut Mental Catalunya, Salut Mental Maresme i SRC Maresme. La marxa tindrà tres recorreguts diferents de 8, 10 o 12 quilòmetres i l’important és sumar el màxim d’inscrits per recaptar fons.

El preu de la inscripció és de només 6 euros i es pot fer efectiva a les seus de les entitats, a les parades que hi haurà aquest dissabte i el que ve a les places de Santa Anna i d’Illa Cristina o a marxaperalasalutmental.blogspot.com.es.

Iniciativa consolidada

Amb la inscripció hi haurà l’obsequi de la samarreta commemorativa de la marxa i l’esmorzar. La quarta edició d’aquesta iniciativa suposa la seva consolidació en el calendari de marxes i caminades, al costat de les que organitza l’AFAM o Maresme Oncològic.

L’organització i els voluntaris de la Marxa han arranjat els camins i delimitat els recorreguts perquè pugui participar el màxim de gent de totes les edats.