Els Cellers tornen a confiar en un Conca de Barberà pel seu Vi Novell

Dissabte se celebra la rebuda amb una cercavila i pilars dels Capgrossos

  • Redacció
  • Divendres, 06 Novembre 2015 12:46

Vi novell 2015

Els Cellers de Mataró han embotellat el seu Vi Novell fidels a la tradició, que ja compleix 18 anys. Celler Montserrat, Vins Santi, Can Monserrat i Celler Castellví han tornat a confiar en aquesta ocasió amb un Conca de Barberà, un vi negre provinent del celler Rendé Masdéu. És un vi jove amb tast visual grana i notes violàcies, i amb notes en boca de fruites vermelles molt madures. Pere Cruz assegura que "és un vi novell molt fresc, ideal per a aquests dies de tardor en què fa fins i tot calor". S'han embotellat fins a 800 ampolles del Vi Novell Mataró 2015 que es poden comprar a 4,95 euros cadascuna en els quatre establiments agrupats.

Vi novell 2015

Una cercavila amb els pilars dels Capgrossos de Mataró farà demà dissabte al matí el recorregut entre els diferents cellers per penjar una branca de pi a la porta de cadascun, senyal històric que anuncia l'arribada del novell.

La Peixateria a l'etiqueta
L’etiqueta del Vi Novell 2015 representa l’edifici de la Peixateria en un particular homenatge de l’artista a aquest monument arquitectònic, “important i reconegut” pels mataronins. L'artista, Jordi Santamaria, assegura que "he volgut transmetre sensacions i emocions viscudes en aquesta plaça de Mataró, com una al·legoria del seu procés vital davant el qual la Peixateria segueix impassible al pas del temps".

Vi novell 2015