Gran festival solidari de ball

Dance Factory organitza el diumenge 8 un acte de salut, esport i solidaritat amb Càritas de Mataró

  • Redacció
  • Divendres, 06 Novembre 2015 12:04

Ciutat 2014/2015, festival ball 1

Ballar per passar-ho bé, ballar per fer esport i ballar per ser solidari. Aquestes són les tres vessants de la Festa del Ball que el pròxim diumenge dia 8 de novembre es farà a la plaça de Santa Anna de Mataró. La plaça de les grans ocasions s’omplirà de tots aquells que vulguin passar una bona estona i ajudar Càritas Interparroquial de Mataró, una de les entitats del Tercer Sector que treballa amb les persones desfavorides i especialment en aquest cas amb una conscienciació especial davant la pobresa infantil.

La iniciativa de la Festa del Ball és de Dance Factory, l’escola de ball Fitness Factory, un dels centres d’esport i gimnàs més importants de la ciutat que vol, amb aquest acte, ajudar a la tasca de Càritas.
En aquest sentit tot el que es recapti de la venda de samarretes solidàries de només 5 euros de cost anirà per una entitat que, a les portes de l’hivern, es veu mancada de mantes i roba d’abric per ajudar a les persones a les que assisteix a diari.  Per ajudar a aquestes persones es podrà ballar de valent, seguint les instruccions pertinents.

Ciutat 2014/2015, festival ball 2

La Festa del Ball comptarà amb una coreografia de dansa urbana infantil preparada pels alumnes de Dance Factory a la que tothom es podrà apuntar. Igualment es tocarà el “Swing lindyhop” que està sent el tipus de ball de moda, el més influent del moment i una autèntica sensació en les grans capitals mundials com Nova York o Londres. També hi haurà Master Class de Zumba, una de les disciplines de ball més divertides i amb més adeptes.

Per només 5 euros, tothom que vulgui tindrà una samarreta de Dance Factory i entrarà en el sorteig de sis mesos gratuïts a l’escola de ball. També hi haurà altres premis, un de segur per cap, destinats a incentivar una participació massiva en una festa de l’esport, el ball i la solidaritat mataronina amb els afectats per pobresa infantil. Igual que en altres ocasions s’organitzen caminades, en aquesta ocasió serà una festa del ball solidària.

Dance Factory és l’escola de ball de Fitness Factory sorgida per l’alta demanda i la bona acollida de les classes de ball al gimnàs. Gent de totes les edats hi pot aprendre a ballar jazz, contemporània, hip hop, dansa urbana, salsa o bachata entre d’altres.