Nou pla d’ocupació per a l’Ajuntament que contractarà 65 persones aturades

La mesura es finançarà gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu

  • Redacció
  • Dimecres, 04 Novembre 2015 09:35

Ajuntament Mataró

L’Ajuntament de Mataró contractarà 65 persones en situació d’atur, gràcies a una subvenció de 586.732,52 euros atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc del Programa Treball i Formació. Aquest programa té com a objectiu afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de persones que es troben en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació o el subsidi per desocupació.
Aquest pla d’ocupació ofereix un contracte laboral per a la realització de treballs d’interès públic i/o de caràcter social, durant 6 mesos, a jornada completa. El salari a percebre per les persones beneficiàries serà de 850 euros mensuals. També els hi garanteix fins a 120 hores de formació professionalitzadora o transversal durant la seva jornada laboral.

Enguany, gràcies a altres projectes de Treball i Formació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Barcelona, 192 persones han pogut gaudir, a la ciutat de Mataró, d’un contracte de sis mesos. L’Ajuntament ha sol·licitat també al SOC una altra subvenció perquè 28 persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció  puguin ser contractades abans de final d’any durant 6 mesos, per realitzar tasques d’atenció o manteniment d’espais i equipaments públics.