“Ens coneixem tots, o la majoria, de tota la vida”

Parlem amb Paco López, de ‘Grúas y Contenedores Agustín López'

  • Redacció
  • Dijous, 29 Octubre 2015 18:03

Ciutat 2014/2015, Agustin Lopez
Quina és la teva vinculació amb el barri?

Pràcticament vaig néixer a La Llàntia. Amb quatre anys ja hi era i hi he estat fins que em vaig casar. Tot i això, hi mantinc la meva oficina i ho faig tot al barri.

Com veus el barri?

Crec que ha millorat bastant. Tot es pot millorar, però el barri ha crescut i crec que es viu una realitat diferent.

En què es diferencia d’altres zones?

Nosaltres sempre diem que “baixem a Mataró” quan hem d’anar al centre. És una realitat diferent i una zona molt pròpia.

Què és el millor?

Per mi crec que en destaca la relació entre els veïns. Ens coneixem tots, o la majoria, de tota la vida. Hi ha molts andalusos i extremenys que van venir fa molts anys i tenen les seves cases i pisos al mateix lloc de quan van venir. La relació entre tots és molt bona. Tots ens saludem entre nosaltres i crec que això uneix el barri.

Comercialment com va?

Els negocis ara comencen a millorar després d’una dura crisi econòmica que ens ha afectat molt. A La Llàntia tot són comerços i empreses molt petites que han patit molt aquests anys. Ara, a poc a poc, molt a poc a poc, comencen a tornar a tirar endavant.

Què trobes a faltar al barri?

Més comerços. Crec que en aquesta zona és difícil augmentar justament això, però només tenim botigues petites i segons què busques no ho trobes. Això significa que has de desplaçar-te per trobar el que busques i jo preferiria no fer-ho. No vull que sigui un barri on només es vagi a dormir.