Nova edició de la Festa de la Tardor

El barri acull la celebració de la Castanyada i Halloween per segon any

  • Redacció
  • Dijous, 29 Octubre 2015 17:52

Ciutat 2014/2015, festa de la tardor-la llantia
Amb el bon regust de boca de la primera edició de la Festa de la Tardor de la Llàntia, la colla de geganters del barri tornen a apostar per tirar-la endavant. Serà aquest cap de setmana amb una barreja entre la tradicional festa de la Castanyada i la vessant anglosaxona del Halloween. Asseguren que serà un cap de setmana terrorífic.

Cercavila de personatges

Des de la colla de Geganters de la Llàntia asseguren que la festa començarà dissabte 31 a la tarda amb una cercavila de caramels, una comitiva de personatges terrorífics que desfilaran pels carrers del barri recollint caramels que el veïnat els ofereixi. Seguidament hi haurà un ball de disfresses al local de l’Associació de Veïns del barri.

Segurament el dia més esperat serà el diumenge, dia de Tots Sants, amb el túnel del terror. Dins del mateix local de l’Associació veïnal hi haurà un recorregut en el qual asseguren que no hi faltarà “descàrrega d’adrenalina i crits”. Es podrà triar entre dues tipologies de camions, l’infantil o el d’adults. I pels que facin cua abans d’entrar, hi haurà l’Associació Enlleura’t fent tallers infantils.