Rècord de participació als Creatic d’emprenedoria

Els premis queden plenament consolidats amb l’augment de participació d’aquesta quinzena edició.

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dimecres, 28 Octubre 2015 17:01

Ciutat 2014/2015, 1er Premi Premis Creatic

Per aquesta nova edició fins a 39 emprenedors optaran a ser premiats pel foment de l’emprenedoria i nou més ho faran en la categoria d’emprenedoria universitària. Aquestes xifres superen les 37 candidatures que es van registrar l’any 2011.

La Nit dels Emprenedors se celebrarà el pròxim 19 de novembre i serà presentada pels humoristes Xuriguera i Faixedas. El foyer del Tecnocampus una vegada més serà l’escenari principal en què, per a aquesta ocasió, hi ha preparat un acte d’entrega diferent del d’altres anys. Des de la Fundació Tecnocampus asseguren que aquesta gala especial vol donar “protagonisme d’empreses i emprenedors que al llarg d’aquests 15 anys han rebut algun premi Creatic que els ha ajudat a tirar endavant el seu projecte empresarial”.

El reconeixement

El guanyador del guardó obtindrà 8.000 euros, el segon classificat 5.000 i el tercer 2.500 euros. Els tres guanyadors obtindran una bonificació del 50 per cent durant el primer any de l’estada a la Incubadora per tirar endavant els seus projectes empresarials i emprenedors.

Durant la Nit dels Emprenedors també es reconeixerà a les empreses i entitats del territori que duen a terme bones pràctiques en responsabilitat social. Són empreses que, a més d’haver estat assessorades pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, van més enllà en termes de sostenibilitat i respecte amb el seu entorn i persones treballadores.