Micromecenatge per editar un llibre amb escrits de Pep Manté

“Estima i fes el que vulguis” té un mes per aconseguir vendre 235 llibres

  • Marta Gómez
  • Dimarts, 27 Octubre 2015 00:00

Llibre Pep Manté

Una nova campanya de micromecenatge neix amb l’objectiu de publicar i editar el llibre “Estima i fes el que vulguis”. Aquest nou llibre conté escrits de Pep Manté, l’advocat i activista mataroní desaparegut fa sis anys. Molts dels escrits que apareixen al llibre van ser publicats al “Crònica de Mataró” des de 1989 fins al 1997. Perquè l’edició del llibre sigui efectiva però, caldrà aconseguir vendre més de 200 llibres prèviament a través del sistema de micromecenatge Quorum Llibres.

Clica aquí per col·laborar amb l'edició de l'obra a través de Quorum Llibres

El volum està dividit en tots els àmbits que d’alguna manera o altra van marcar la vida de Pep Manté. De la mateixa manera, recull testimonis d’amics i amigues que el van conèixer i estimar. Des d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), on Manté havia militat, asseguren que amb la publicació volen que “el seu pensament i la seva veu arribin més lluny, a moltes més persones encara de les que ja ha arribat”. En un comunicat emès per la formació política, asseguren que la figura de Manté “viu en el nostre record” perquè “el que va dir i fer es manifesta com un llegat vigent”.

“Estima i fes el que vulguis”

La plataforma Quorum Llibres és l’encarregada del micromecenatge per a l’edició i publicació d’aquesta obra. A través de Quorum es permet comprar directament un dels futurs volums a un preu de 18 euros. La recompensa és el mateix llibre que ja arriba als 30 exemplars venuts i té poc més de 30 dies per vendre’n 235. Així doncs “Estima i fes el que vulguis” de Pep Manté es publicarà en funció, una vegada més, de la generositat de totes les persones que vulguin col·laborar-hi.