Revista Valors: Anuari 2014

Dimecres 28 es fa la presentació

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dilluns, 26 Octubre 2015 10:35

Ciutat 2014/2015, angel castiñeira-valors

Mataró acollirà dimecres dia 28 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, a la Llibreria Dòria, la presentació de l’Anuari dels Valors 2014, en un acte organitzat conjuntament per la revista Valors i la Fundació Carulla.
 
Serà el mateix director d’aquest estudi i de l’Observatori dels Valors, Àngel Castiñeira, qui en conversa amb Ivan Pera, sociòleg i director de la Fundació Carta de la Pau, desgranarà les conclusions d’aquest Anuari.
 
Aquest estudi, enguany porta com a subtítol “Crisi i canvis: cap a noves respostes”, perquè a diferència del primer, que també es va presentar a Mataró ara fa un any, ja s’apunten algunes respostes a les múltiples crisis obertes, com són la moral, la territorial i la postconstitucional, i s’assegura que els valors hi hauran de tenir un paper important.
 A més, a diferència del 2013, aquest nou Anuari, que repassa les portades dels mitjans de comunicació més importants del país, destaca com a temes clau del 2014: el procés sobiranista, que per primera vegada encapçala el rànquing; i la corrupció política i la crisi econòmica, en segon i tercer lloc.

La revista Valors l’edita l’associació homònima amb seu a Mataró i organitza actes de forma periòdica.