Per fi comença la temporada de guinguetes

Un error administratiu va forçar a repetir el procés d'adjudicació

  • Redacció
  • Divendres, 05 Juny 2015 11:52

Ciutat 2014/2015, Guingueta

A quest cap de setmana comença la temporada de guinguetes al litoral mataroní. El procediment d’adjudicació es va haver de repetir, provocant la repetició del procés i l’endarreriment d’un mes per l’obertura dels locals. Com a novetat, aquest any es redueix mitja hora, fins a les 2 h, l’horari màxim de tancament de les instal·lacions de temporada de menjars i begudes i dels quioscos de bar a les nits entre setmana. Es manté el tancament fins a les 3h els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

L’any passat es van implantar dos nous serveis a la platja del Varador, un punt de lloguer d’embarcacions sense motor i una zona recreativa flotant, que tenen concessió en vigor que els permet instal·lar-se també aquest estiu.

Pel que fa a la resta de serveis i instal·lacions (lavabos, dutxes, passeres, instal·lacions esportives, jocs infantils) es preveuen els mateixos de la temporada anterior. Només hi haurà canvis pel que fa a les papereres, que augmentaran la seva capacitat per desplegar les millores previstes al servei de neteja de les platges de la ciutat.

L’estiu gastronòmic

L’oferta gastronòmica de Mataró durant els mesos d’estiu és molt més potent i va molt més enllà de les guinguetes. Els restaurants, amb les seves terrasses, l’àmbit del Port o el Centre són grans aparadors plens de la millor oferta per passar-hi vespres en la millor companyia de la parella, els amics o la família. A Mataró, a l’estiu, s’hi menja bé.