El TecnoCampus acull la Jornada Catalana de la Mobilitat

Organitzada per l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU)

  • Redacció
  • Dimecres, 06 Maig 2015 12:11

Amtu

El Centre de Congressos del TecnoCampus acollia dimarts 5 l’onzena jornada sobre mobilitat que organitza l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En aquesta 11a edició, la trobada renovava la seva imatge i volia crèixer amb la voluntat de convertir-se en la Jornada Catalana de la Mobilitat.

La jornada va reunir, doncs, més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport. La cita és una oportunitat per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional.

El dia va començar amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mataró i president de l’AMTU, Joan Mora; el director general de l’Autoritat del Transport Metropolità, Josep-Anton Grau i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font. La trobada incloïa taules rodones per debatre el present i el futur del transport públic urbà; els autobusos elèctrics o l’aplicació i gestió de l’Open Data a la Mobilitat. La jornada va servir, també, per presentar la revista MobiliCAT, una publicació promoguda i editada per l’AMTU i que és la primera revista en català especialitzada en temes de mobilitat i infraestructures.

Per altra banda, també es va realitzar la votació popular per escollir el pòster guanyador de la II edició del concurs escolar per promocionar la targeta T-12.