Ja es pot gaudir del Bosc Vertical del Parc Forestal

Dissabte passat es va estrenar el parc d’aventura i oci que vol revitalitzar l’espai

  • Redacció
  • Dimarts, 28 abril 2015 11:47

Bosc Vertical

L’empresa Bosc Vertical va estrenar dissabte el seu parc d’oci suspès als arbres, la gran aposta que ha de dinamitzar i revitalitzar el Parc Forestal de Mataró. Bosc Vertical és una empresa amb més de 10 anys d’existència a Dosrius on s’ha consolidat com la referència nacional en aquest tipus d’atraccions.

El parc té diferents instal·lacions suspeses als arbres, com tirolines, ports de mico, lianes, xarxes o trapezis i compta amb un sistema de seguretat intel·ligent individual que permet els usuaris superar les diferents activitats del circuit sense haver de deslligar els mosquetons per canviar d’instal·lació, minimitzant el risc. Bosc Vertical és una atracció ideal per a trobades familiars, celebració d’aniversaris, comiats de solter i festes infantils.

Activitats diferents

A banda del parc d’aventura als arbres, també s’oferiran altres activitats lúdiques, com lloguer de bicicletes, tallers de treballs manuals per a nens, circuit d’orientació, activitats per a empreses i grups escolars o rutes amb ruc, entre d’altres. També hi ha disponible un servei de bar-restaurant en el mateix horari en què estarà obert el parc d’aventura.