Assessorament fiscal gratuït per a les famílies de la Fundació el Maresme

Roy Assessors cedeix els seus serveis a persones amb discapacitat intel·lectual

  • Redacció
  • Dilluns, 27 abril 2015 11:15

Roy assessors

Les famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual ateses per la Fundació el Maresme rebran assessorament jurídic-fiscal gratuït gràcies a un acord amb Roy Assessors. La iniciativa, que estarà efectiva durant els 2 mesos vinents, neix després que les famílies posessin de manifest aquesta necessitat.

La nova normativa en l’àmbit del copagament en serveis socials, emmarcada en la llei de la dependència, incideix de forma significativa en el copagament que han d’assumir les persones amb discapacitat que siguin receptores de serveis de residència, llar-residència i centre de dia. La complexitat en la fórmula del càlcul que determina el cofinançament que ha d’assumir la persona amb discapacitat, així com la necessitat d’entendre en la seva totalitat la nova normativa, ha portat a les famílies a fer aquesta petició. L’assessorament que oferirà l’assessoria mataronina serà de juristes i assessors fiscals que informaran sobre l’impacte econòmic que aquesta nova normativa tindrà en l'àmbit familiar.

Aquesta col·laboració referma el compromís que anualment té Roy Assessors amb la Fundació el Maresme. El passat mes de març ja va fer un donatiu de 6.000 euros que va ser l’estalvi en paper generat l’any 2014.