El Tot Mataró i Maresme se suma al dol

L’empresa vol expressar el seu condol als familiars i coneguts de les víctimes a l’accident de Germanwings

  • Redacció
  • Dimecres, 25 Març 2015 11:22

Crespó

El Tot Mataró i Maresme, treballadors i empresa, es vol sumar als tres dies de dol decretats a Mataró i Catalunya arran del tràgic accident aeri ahir als Alps Francesos, quan les 150 persones que viatjaven a bord d’un avió de Germanwings que cobria el trajecte Barcelona-Düsseldorf van perdre la vida.

Un accident aeri és sempre tràgic i colpeix fort, per la injustícia i la crueltat, passi on passi. Quan les víctimes, a més, són properes, s’imposa el dol, el suport i la solidaritat amb tots aquells que els coneixien.

Sis de les víctimes d’aquest accident eren maresmencs a bord d’aquest avió. Des del Tot volem expressar el nostre més sentit condol a totes les seves famílies i coneguts i especialment a tota la plantilla i família de NutriSport, empresa d’origen mataroní ubicada a Argentona que ha perdut quatre persones del seu equip en el fatal succés.

El Tot se suma, doncs, als tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat i l’Ajuntament i vol expressar el seu afecte, estima i respecte a les famílies dels desapareguts.

Descansin en pau.