Recta final per al Mataroní de l'any 2014

Últim esprint de votacions fins diumenge a la nit

  • Redacció
  • Dijous, 05 Febrer 2015 19:17

Mataroní de l'Any, finalistes mataronins 2014

El Mataroni de l'any 2014, arriba a la seva recta final.  Queden molt poques hores de votació entre la terna formada per Pedro Barroso, Montse Chiva i Lara Sànchez. Un d’aquests tres candidats finalistes serà el Mataroní de l’Any 2014 i rebrà el guardó ‘L’ocell’ de Perecoll, en l’acte de lliurament de dilluns, dia 9, a la sala d’actes del Casal l’Aliança, al Carrer Bonaire.

Hi ha temps fins a aquest diumenge, dia 8, a les 24h per votar a través de les quatre vies de votació obertes a un home lligat a Cerdanyola, la cara visible de Maresme Oncològic o la ninotaire mataronina. Tres perfils diferents que van arribar a la final i que ara estan en mans del que els mataronins decideixin.

És moment, doncs, per a l’esprint final de votacions entre totes tres candidatures. El desenllaç es donarà a conèixer dilluns i el guanyador serà protagonista de la pròxima edició del Tot Mataró i Maresme com a flamant guanyador del Mataroní de l’Any 2014. Qui serà de tots tres? Dilluns sortirem de dubtes.

Dilluns a les 20h al Casal Aliança, gala de lliurament

Mataroní de l'Any, acte mataroniUn acte obert a tothom
L’acte de lliurament del Mataroní de l’Any començarà dilluns a les 20h al Casal l’Aliança i està obert a tothom. Es retransmetrà en directe per Mataró Ràdio i en diferit per m1tv. La gala servirà per reconèixer no sols als tres finalistes sinó també a la resta de candidats del certamen. També es podrà seguir a través de #mataroni14

Mataroní de l'Any, dot-bielsMireia Biel i Albert R. Dot
Els periodistes del Tot Mataró i Maresme Mireia Biel i Albert R. Dot repeteixen com a presentadors de la gala, d’una durada prevista de 50 minuts. Joaquim Fernàndez, com alcalde accidental per viatge de Joan Mora, serà l’encarregat de lliurar el guardó al guanyador o guanyadora. El guanyador serà entrevistat en directe.

Mataroní de l'Any, jarpsAmb música de JARPS
La gala de lliurament comptarà amb música en directe de la mà de JARPS. Aquest duet mataroní està sorprenent a públic i crítica amb el seu debut musical i posarà la nota musical a una gala que també tindrà un brindis i petit refrigeri final per a tots els assistents. Tots els ingredients per la gala anual del Mataroní de l’Any.

Quatre sistemes per votar el Mataroní de l’any 2014

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat, al número 25024. Servei prestat per QTEL, SL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. 902044010 PVP/SMS 1,45eur imp. inc.

B. Web
Un cop per persona i per dia es pot votar el candidat a Mataroní de l’Any a través de la web mataronidelany.cat.

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les quals es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)

D. Facebook
Un cop per persona i dia es pot votar el candidat preferit a través de Facebook amb l’aplicació de vot específica que trobareu al nostre perfil de Facebook.
facebook.com/mataronidelany