Recepció oficial a Felicitas Ordás, guanyadora del premi al Perruquer de l’any

La mataronina és la primera dona perruquera que obté aquesta distinció

  • Redacció
  • Dilluns, 15 Desembre 2014 12:11

Recepció Felicitas

Amb motiu de la seva proclamació com a “Perruquer espanyol de l’Any 2014” als Premis Fígaro de la perruqueria creativa espanyola, l'alcalde Joan Mora rebia la setmana passada la mataronina Felicitas Ordás, la primera dona perruquera a rebre aquest guardó.

El premi “Perruquer espanyol de l’Any” és un reconeixement a la trajectòria professional i, en aquests moments, és el guardó més important que pot obtenir un perruquer a l’estat espanyol. Felicitas Ordás és la directora artística del saló Felicitas Hair, situat a la Ronda O’Donnell de Mataró. Felicitas té una dilatada trajectòria i, a més de realitzar col·leccions de tall i color, és especialista en una innovadora tècnica de tall fent servir les mans amb 2, 4 i 6 tisores.

Llarga trajectòria

Felicitas ha obtingut reconeguts guardons com el Global Salon Business Award a Empresària de l’Any (2008) i un AIPP al Millor Vídeo (2011). Aquest palmarès es completa amb quatre candidatures al títol de “Perruquer Espanyol de l’Any” dels Premis Fígaro, que finalment ha aconseguit aquest 2014. Recentment també va rebre un reconeixement per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic de la comarca durant la VII Jornada de l’Empresariat del Maresme organitzada per la Fagem.
 
Des de l’any passat, Felicitas col·labora estretament amb Revlon Professional acostant la seva tècnica als professionals de tota Espanya. Precisament, el president internacional de Revlon Professional Brands, Martín García, va acompanyar Ordás en la recepció de l'alcalde.