El TCM organitza una caminada solidària per La Marató de TV3

Enguany la recaptació va destinada a les malalties del cor

  • Redacció
  • Divendres, 12 Desembre 2014 12:47

Tecnocampus

El Tecnocampus se suma a La Marató de TV3 aquest cap de setmana organitzant una caminada solidària el matí de diumenge 14. Tal i com explicava fa unes setmanes al Tot Mataró Núria Mis, una de les seves impulsores des de la Unitat d’Atenció a la Comunitat Universitària, la UACU, "no hem d’oblidar que el Tecnocampus imparteix estudis de l’àmbit de la salut, i per tant té tota la lògica del món que organitzem activitats divulgatives i de conscienciació".

La Marató de TV3 és un projecte solidari enfocat a la recaptació de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que actualment no tenen cura. En l’edició d’aquest any, els diners recaptats es destinaran a la investigació biomèdica. Les malalties del cor com arítmies, obstruccions de les vàlvules, insuficiències cardíaques i angines de pit, entre d’altres.

Al final de la caminada es farà un esmorzar amb la participació dels músics "Bome Blue" i “Els aviadors”. Les inscripcions, a un preu de 10 euros amb esmorzar i samarreta inclosos, es poden fer als diferents punts de venda de la ciutat: Uniformes el Marino, Ronda Intersport, Botiga solidària, Paradise, CN Mataró i TecnoCampus.