Premi Civisme a la revista Valors

Els atorga el Departament de Benestar Social i Família

  • Redacció
  • Dimecres, 05 Novembre 2014 10:03

Premi Valors

El Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya va lliurar, dilluns, els premis Civisme en un acte al Palau Centelles de la capital catalana. Entre els guardonats hi ha la revista Valors, que va rebre el guardó en la categoria de mitjans de comunicació i en l’apartat de premsa. Els codirectors de la revista Maria Coll i Joan Salicrú, van recollir el guardó de mans de la consellera Neus Munté i el director general d’Acció Cívica, Ramon Terrassa.

Els Premis de Civisme del Departament de Benestar Social i Família tenen l’objectiu comú de promoure el civisme i pretenen potenciar totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l’educació, la sensibilització, el patriotisme, la cultura, la urbanitat, la cortesia, el progrés, l’amabilitat, la ciutadania i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència.

Cadascun d’aquests Premis estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions.