Nou conveni de Cetemmsa per apostar pel disseny

L'acord s'ha arribat amb l’Escola Superior de Disseny (ESDi) adscrita a la Universitat Ramon Llull (URL)

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 31 Octubre 2014 00:00

Cetemmsa

L’electrònica impresa és una tecnologia que, aplicada a superfícies flexibles com els teixits, papers o plàstics, permet convertir en “intel·ligents”  aquestes superfícies i, per tant, els productes, molts d’ells “wearables”, que se’n fan. Per altra banda, els dissenyadors són els professionals que, aplicant aquesta tecnologia, poden crear productes més innovadors.

És per aquest motiu que el centre tecnològic avançat Cetemmsa especialitzat en electrònica impresa, aposta pel sector del disseny signant un conveni de col·laboració amb l’Escola Superior de Disseny (ESDi) adscrita a la Universitat Ramon Llull (URL).  El Centre ja té un acord semblant amb Elisava.  

Joan Carles Fajardo Laredo, director general de Cetemmsa i Glòria Fernández Somoza, directora de l’ESDi van ser els signants. “Aquest acord reforça la nostra voluntat de cooperar amb institucions de l’àmbit del disseny i de la formació, on l’electrònica impresa i els teixits intel·ligents tenen ja un rol destacable incidint positivament en el futur de la xarxa industrial del nostre país”, indica Fajardo.

Gràcies al nou marc de col·laboració, totes dues entitats promouran projectes conjunts en l’àmbit de la formació, com el recent creat Màster Universitari en Innovació de les Indústries i els estudiants podran realitzar pràctiques en el centre tecnològic, entre d’altres temes proposats per qualsevol de les dues institucions.