Avui es presenta a Mataró l’Anuari dels Valors 2013

Àngel Castiñeira presenta l’estudi que clou el cicle ‘Valors i Compromís’

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 27 Octubre 2014 00:00

Ciutat 2014/2015 valors-angel castineira

El cicle ‘Valors i Compromís’, amb què la revista Valors celebra enguany el seu desè aniversari, es clou avui dilluns 27 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes de la Fundació Iluro, amb un acte especial de presentació de l’Anuari dels Valors 2013, una anàlisi en profunditat de les temàtiques que han estat més rellevants pel que fa als valors a casa nostra.

La presentació del material anirà a càrrec d’Àngel Castiñeira, director d’aquest estudi, professor del Departament de Ciències Socials d’ESADE, director de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica i director de l’Observatori de Valors. A Castiñeira l’acompanyarà Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla, impulsora de l’Observatori de Valors junt amb ESADE.

Dins ‘Mataró, ciutat de valors’
El cicle inclòs dins el projecte de ciutat ‘Mataró, ciutat de valors’, s’ha desenvolupat des del passat mes de gener amb l’assistència del mateix Àngel Castiñeira (el compromís), Begoña Román (l’alteritat), Gregorio Luri i Vivim del Cuentu (l’esforç), Santiago Vidal (la justícia) i Xavier López, David Martínez i Albert Riera (la cooperació).