L’Espai Gatassa programa 33 cursos i tallers de diferent temàtica

El programa posa en marxa l’equipament com a Centre Cívic

  • Redacció
  • Dimecres, 15 Octubre 2014 14:02

Gatassa

El Centre Cívic Espai Gatassa enceta la fase final en la seva funció com a equipament públic amb la posada en marxa d’un programa de lleure i formació amb activitats diverses adreçades a diferents col·lectius.

La gestió de l’equipament s’ha adjudicat a través de concurs a l’empresa de serveis Encís, que ha estat l’encarregada de dissenyar un programa d’activitats i formació que es complementa amb les activitats proposades per diferents entitats i associacions, que ja es programen des del curs passat.

33 cursos

La programació del primer trimestre del Centre Cívic Espai Gatassa consta de 33 cursos i tallers que s’emmarquen en els següents àmbits: Nous llenguatges; Creativitat: Arts plàstiques i audiovisuals; Cuina i salut; Manualitats; Creixement personal; Expressió corporal; Idiomes; i Esports. A més dels anomenats Dissabtes en família, que és un espai de trobada que es farà cada tercer dissabte de mes on es programaran activitats gratuïtes per als pares i fills. Els cursos s’adrecen a diferents col·lectius i edats, començant pels 6 anys. Fins al 15 d’octubre està oberta la inscripció al mateix Espai Gatassa o a Atenció Ciutadana.

Espai Gatassa