Organitzen un comiat a Mossèn Joan, rector de l’Esperança

El religiós assumirà la parròquia de Santa Tecla a Barcelona

  • Redacció
  • Divendres, 26 Setembre 2014 11:03

Mossen Esperança

La parròquia de la Mare de Déu de l’Esperança canvia de rector i s’acomiada de qui l’ha dirigit els darrers vuit anys. En motiu del trasllat de mossèn Joan Sabé, la comunitat ha organitzat un comiat, demà 27 de setembre a les 20h, a la mateixa parròquia. Sabé ha estat nomenat Rector de la parròquia de Santa Tecla de la ciutat de Barcelona, on hi residirà a partir del mes d’octubre. Des del 2006 havia exercit la seva tasca de servir com a Rector de l’Esperança.

Mossèn Joan també ha destacat en altres àmbits com la seva atenció als més necessitats com a Consiliari els darrers anys de Càritas Interparroquial de Mataró i també va ser impulsor de la nova “Processó de Vistalegre” que l’any 2013 va incorporar-se al programa d’actes cada Dimecres Sant. Sota el seu mandat s’ha creat també el “Quadre Escènic Mare de Déu de l’Esperança” l’any 2009 que s’encarrega de representar obres teatrals còmiques i d’humor.

Demà dissabte 27 a les 20h s’oficiarà el seu comiat. Molts dels feligresos impulsen aquest petit acte destacant “la seva bonhomia i simpatia en el tracte amb tothom, però sobretot amb els joves”.