Club Super 3: Final de festa en les millors mans

L’espectacle dels nou SP3 servirà de cloenda familiar al cap de setmana de la Festa al Cel

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 26 Setembre 2014 00:00

Ciutat 2014/2015 club super 3

La tarda de diumenge té una cita ineludible per als menuts en el marc que la Festa al cel. De 17 a 19 h tindrà lloc al passeig del Callao “Somnis”, el nou espectacle del Club Super 3. Es tracta del quart espectacle que TVC ha preparat amb la direcció artística de l’Àngels Gonyalons i la col∙laboració de l’escola de teatre musical Memory i del Marc Parrot. Els SP3 és el grup musical del Super3 creat per potenciar, a través del seu directe, les cançons que publica el Super3.

Aquesta temporada comença amb un renovat SP3, on després d’un càsting de quasi 700 persones, s’han escollit 4 solistes i 6 ballarins que canten i ballen magistralment les cançons del darrer àlbum “Connectem” i els “hits” més coneguts dels 23 anys d’història del Super3. Són 14 temes que interpreten en directe sota un fil conductor, que passa per a alguns dels somnis d’aquest grup d’amics que s’identifiquen com a generació Super3.

La Mireia, el David, la Joana i l’altre David, estan disposats a explicar els seus somnis a través de les cançons i dels valors del Super3. No hi faltaran les coreografies ni la interactuació amb el públic.