La Fira, la festa dels 10 dies

Comença avui divendres, i es perllongarà fin al proper 15 de juny

  • Redacció //Foto: arxiu
  • Divendres, 06 Juny 2014 00:00

Ciutat 2013, fira de mataro

El Parc Central de Mataró acull des del divendres 6 de juny i fins el 15 de juny la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera, que habitualment tenen lloc a la ciutat al voltant de la Segona Pasqua. Les dues fires ocupen una superfície de 9.000 m². La Fira d’Atraccions se situa a l’espai firal, l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, indrets situats tots dins el nou Parc Central. Enguany hi ha 128 atraccions i casetes de fira que, com altres anys, estaran agrupades en funció de la tipologia d’usuaris als quals s’adrecen (infants o adults).

En el marc del conveni de col·laboració que signen anualment la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província per organitzar la Fira d’Atraccions i tal com s’ha anat impulsant des de fa tres anys, s’ha acordat una promoció especial per al dimecres 11 de juny, que consistirà en el descompte del 50% del preu del viatge de les atraccions.

El mateix dimecres, de 10.30 a 12.30 hores, es torna a repetir l’experiència dels dos anys anteriors amb els infants i joves amb discapacitats físiques, sensorials i psíquiques de les escoles d’educació especial i centres especials de treball de Mataró.

Els bars i restaurants estan instal·lats a la plaça d’Honorat Vilamanyà i Serrat, a l’interior de l’antic Parc Central. Hi haurà 9 bars i restaurants, que obriran els divendres i vigílies de festius fins a les 3 de la matinada, i la resta de dies fins a la mitjanit.

ACTES

Dates:
Del 6 al 15 de juny.

Hora:
Divendres i vigílies festius fins a les 3h.
Dilluns 9 de juny fins a les 24h.
Resta de dies fins a les 23h (24h Zona de bars).

Lloc:
Parc Central de Mataró